Over ons

Om onze relaties nog beter te bedienen, hebben AQ Group en Cumulus de handen ineengeslagen. Onder de naam AQ Cumulus BV worden onderhoudsactiviteiten aan bevochtigingsinstallaties worden uitgevoerd.

Wij beseffen dat goed onderhoud aan de installaties essentieel is. AQ Cumulus heeft een uitgebreid service netwerk met gemotiveerd onderhoudspersoneel. Met jarenlange ervaring in de luchtbevochtiging en de waterbehandeling is uw installatie bij ons in goede handen.

Ons personeel is uitvoerig opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold. Wij beperken ons niet alleen tot apparatuur van Cumulus, maar verrichten ook merkonafhankelijk onderhoud. Als u meerdere fabricaten in huis heeft bent u bij ons aan het juiste adres: één aanspreekpersoon, één monteur, één vaste afspraak omtrent responsetijden, tarieven etc.

Waarom kiezen voor AQ Cumulus?

Kwaliteit

Het bieden van uitmuntende service garandeert ons bestaansrecht. Door onze ervaring in onderhoudsprocessen en onze kennis van bevochtigingsapparatuur te combineren, zijn wij de beste service-organisatie op het gebied van luchtbevochtiging.

Gekwalificeerd personeel

Ons personeel ontvangt bij binnenkomst al een uitgebreide interne training. Niet alleen inzake de kennis van de apparatuur maar ook in hoe zich te gedragen op de locaties van onze klanten. Goed gekwalificeerd personeel die u graag over de vloer hebt!

Ervaring

Wij kunnen gebruik maken van de enorme ervaring van de twee organisaties achter ons. Zowel AQ Group als Cumulus zijn marktleider in hun vakgebied en stellen hun kennis en ervaring aan ons beschikbaar. 

Certificeringen

AQ Cumulus is in het bezit van ISO-9001, ISO 14001, VCA**, Ohsas 18001 en BRL-6010 gecertificeerd. Voor u de zekerheid dat de afgesproken werkzaamheden correct en veilig worden uitgevoerd.

Cumulus is gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige bevochtingsinstallaties. De afzetmarkt is geheel Europa. Voor verdere info hierover, klikt u op www.cumulus.nl

AQ Group is gespecialiseerd in het optimaliseren van klimaat- en (drink)waterinstallaties. Deze hoogwaardige dienstverlener heeft als credo: The best care for water and air. Voor verdere info hierover, klikt u op www.aqgroup.nl